Podręcznik konstrukcyjny Frigidaire Fgew2745kfb to kompleksowy przewodnik instalacji i użytkowania do wspomnianego modelu lodówki Frigidaire. Podręcznik zawiera wyraźne instrukcje instalacji, w tym wymagania w zakresie zasilania, połączenia wody i odprowadzania skroplin, a także instrukcje dotyczące konserwacji i czyszczenia. Aby zapewnić bezpieczne użytkowanie, podręcznik zawiera również instrukcje dotyczące wszelkich funkcji, w tym wszystkich funkcjonalnych aspektów, takich jak temperatura i przechowywanie żywności. Podręcznik zawiera także informacje na temat funkcji zabezpieczających, takich jak system filtrów i systemy bezpieczeństwa.
Ostatnia aktualizacja: Podręcznik konstrukcyjny Frigidaire Fgew2745kfb
- Przejdź do menu głównego Przejdź do treści
UWAGA PRODUKT ELEKTRONICZNY.
Podręcznik omawia podstawowe pojęcia z zakresu budownictwa. Autorzy scharakteryzowali elementy konstrukcyjne, elewacyjne i wykończeniowe budynków oraz związane z nimi instalacje. Zwrócili także uwagę na etapy i technologie wykonywania obiektów budowlanych oraz przepisy prawne w budownictwie w zakresie praw i obowiązków stron procesów inwestycyjnych w budownictwie, ochrony środowiska i ochrony przeciwpożarowej.
Materiały budowlane, grunty budowlane, miernictwo i rusztowania – to kolejne zagadnienia omówione w podręczniku. Na końcu rozdziałów i działów uczeń znajdzie pytania, dzięki którym sprawdzi poziom swojej wiedzy
Sprawdź pozostałą ofertę do nauki zawodu http://sklep. pl/technik-budownictwa/
Korzystanie z e-podręcznika
- Dodaj do koszyka interesujący Cię e-podręcznik i kup go.
- Na podany podczas zakupów adres e-mail zostanie wysłany kod dostępu do kupionego przez Ciebie e-podręcznika.
- Zarejestruj się na platformie WSiPnet. pl jako uczeń lub skorzystaj z konta, które już masz.
- Zaloguj się.
- Kliknij +Dodaj e-podręcznik.
- Wpisz kod dostępu i zatwierdź przyciskiem +Aktywuj.
- Gotowe! Od teraz możesz korzystać z e-podręcznika po zalogowaniu na swoje konto w serwisie . Pamiętaj, że musisz mieć dostęp do Internetu.
Kod aktywacyjny daje Ci dostęp do e-podręcznika i możliwość korzystania z niego online jednocześnie na 3 urządzeniach. Kod jest jednorazowego użytku i może być wykorzystany tylko przez jednego użytkownika.
Więcej informacji o e-podręcznikach do nauki zawodu na stronie:
https://www. pl/e-podreczniki-liceum-i-technikum/
Typ publikacji:publikacja pomocniczaNośnik:usługa PRODUKT ELEKTRONICZNYSymbol:E611B7ISBN:9788302194474
Dodano do koszyka
Ilość: szt.
Cena: zł Wartość koszyka: Do każdego programu ZWCAD dodajemy elektroniczny podręcznik. Jest to książka naszego autorstwa, w języku polskim. Zawiera ponad 300 stron. Link do pobrania podręcznika w formacie PDF dostarczamy razem z licencją programu ZWCAD. Uruchomienie programu ZwCAD Praca w programie ZwCAD. Wprowadzanie poleceń Cofanie błędnych operacji Uzyskanie pomocy Zapisanie rysunku Wyjście z programu Zachęcamy do zapoznania się z filmami szkoleniowymi, gdzie omawiamy szczegółowo zagadnienia związane z obsługą programów CAD, np. : rysowanie prostych i skomplikowanych obiektów, edycja, rodzaje współrzędnych, uchwyty, wymiarowanie, teksty, warstwy i wiele innych oraz serię ćwiczeń. Znany i lubiany podręcznik, który wprowadza uczniów w zagadnienia bezpiecznej obsługi urządzeń używanych w zakładach gastronomicznych – poprawiony i uaktualniony. Pozbawiony zbyt szczegółowych charakterystyk materiałów (okazały się niepotrzebne uczniom), uzupełniony o omówienie nowych technologii stosowanych w gastronomii anti-griddle, thermomix, pacojet i wiele innych. Przedstawiono także zasady bezpiecznego przygotowywania dań kuchni molekularnej – np. pracy z ciekłym azotem. Autorki kładą nacisk na kwestie minimalizacji negatywnego wpływu zakładów gastronomicznych na środowisko, nie tylko wskazując konkretne rozwiązania technologiczne (oszczędność energii, wody, fotowoltaika, segregacja odpadów), ale także uczulając ucznia na tę problematykę. Treść publikacji uzupełniają liczne fotografie i rysunki wyjaśniające zasady działania poszczególnych urządzeń. Kody QR kierują do filmów, które prezentują szczegółowo charakterystykę i obsługę wybranego sprzętu gastronomicznego. Sprawdź pozostałą ofertę do nauki zawodu http://sklep. pl/technik-zywienia-i-uslug-gastronomicznych/ Zobacz fragment publikacji>> Rok wydania:2021Typ publikacji:podręcznikNośnik:książkaNr wydania:IWydawnictwo:WSiPSymbol:159295EAN-13:9788302196287ISBN: -20% Dodano do koszyka Ilość: szt. Cena: zł Wartość koszyka: Spis treści podręcznika
1. Spis treści
2. Jak rozpocząć pracę
3. Praca z rysunkami
4. Tworzenie prostych obiektów
5. Tworzenie skomplikowanych obiektów
6. Wyświetlanie rysunku
7. Współrzędne
8. Modyfikacja obiektów
9. Praca z tekstem
10. Wymiarowanie rysunku
11. Praca z blokami, atrybutami i odnośnikami zewnętrznymi
12. Drukowanie
13. Praca z innymi programami
14. Praca z innymi programami
15. Rysowanie w trzech wymiarach
16. Ukrywanie i cieniowanie
17. Nowe funkcje w ZWCAD 2018
18. Nowe funkcje w ZWCAD 2019
19. Nakładki na ZWCAD 201920. Nowe funkcje w ZWCAD 2020
21. Nowe funkcje w ZWCAD 2021
22. Nowe funkcje w ZWCAD 2022
Zapoznaj się również z filmami o rozpoczęciu pracy w programie ZWCAD
Paczka
Waga0. 501 kg
Inne z tej serii/cyklu